Avalon reizen Spirit of Avalon


Go to content

Nieuwsbrief


Index:
- Magische Avalonreis
- De Godinnen en het Oude NieuwJaar
- Heilige Tradities Jaaropleiding en MaanMagie
- Egypte reis en de 'Key's of Remembrance'
- Sacred Rose Healing
- S'rah Whispers of the Goddess
- Inwijding in de Elementen met Merlijn
- Avalon Godinnen, beelden, wierookhouders, kettinkjes en kaarsen


* Avalon was prachtig en magisch als altijd, een zeer bijzondere reis met de Inwijdingsgroep naar dit mooie oude GodinnenHeiligdom, het was weer een Eer daar te mogen verblijven. Met een regenbuitje arriveerde we bij Stonehenge, maar een 'cleansing' vooraf voelde goed en kon de pret zeker niet drukken, de energie was voor velen zeer 'magnetisch sterk te voelen en voor mij voelde het alsof Stonehenge een nieuwe balans aan het creŽren is, een nieuw evenwicht in de grote cirkel, waar deze in het verleden zeer mannelijk aanvoelde was het nu bijna zacht vrouwelijk, samenkomst! na bezoek aan deze Reuzendans van Merlijn reden we door naar het Kosmisch Licht van Avebury, een plaats waar energieŽn elkaar verweven en Mannelijk en Vrouwelijke energie verbonden wordt, zowel Aards als in Spirit! Een Mooie ontdekking was de Sphinx Megalite waar we ons verbonden hebben met de magische Drie-eenheid van Lemurie-Atlantis en Egypte (zie site; Egypte reis jan '06) Stonehenge en Avebury dragen oude Atlantische energie met zich mee en deze krachtige Steen spiegelde symbolisch een prachtig visioen. mooie maar niet toevallige bijkomstigheid is de reis 5 november naar Egypte waar ook deze energie zich mag verbinden bij de 'echte' Sphinx waar we ook nog eens 'special acces hebben en dus onder en bij kunnen...
Onze reis naar het Zomerland bracht ons heerlijke zonneschijn de verdere week, die ons weer verliet toen we vertrokken
voor onze terugreis, met onweer en een krachtig buitje! zo we kwamen, zo sluiten we...heel symbolisch.
De hele reis stond bol van mooie ervaringen, saamhorigheid en magie, waar Cornwall ook een bijzonder steentje aan bijdroeg, van een krachtige waterval, de Grot van Merlijn tot de oude Labyrinthen van Atlantis en een prachtige zonsondergang met een wijds uitzicht over de Cornish Coast! Een volledig reisverhaal binnenkort op de site te vinden!

*De Godinnen van Avalon en het oude 'Keltische' Welsh Pantheon;
De Godin van dit seizoen, Branwen, was en is zeer aanwezig, een mooie Moeder Godin! Het 'eiland' straalt door de Overvloed van de mooie Appelvalleien! Het Land is rijkelijk bedeeld! Branwen brengt je balans en evenwicht in je dagelijks leven. Ze laat je kijken en voelen hoe en of je in je Natuurlijk Ritme stroomt en mee vloeit met de Bron. De Bron van Evenwicht, Inzicht en Wijsheid in de Overvloed van deze tijd! Met deze magische Nieuwe Maan verweeft ze langzaam haar energie met de komst van Cerridwen die ons voorbereid op de cyclus van Transformatie en Wedergeboorte, het festijn van Samhain, waarna alles weer naar de Aarde terugkeert om zich te koesteren in de Baarmoeder en te groeien voor een nieuwe Geboorte! Een tijd van Inkeer en overdenken wat het afgelopen Jaar je heeft gebracht.
Koester je in de Womb van Cerridwen, de Kroon van Wijsheid en stroom mee met het oude Jaarwiel!

*Heilige Tradities van de Oude Aardecyclus, leven in het MaanJaar:
Opleiding van een Jaar en een Dag, Oude Aarde Rituelen en Tradities vanuit de Oude Leer! Priester/es training!
Mogelijkheid tot instromen 2 november. Het oude Jaarwiel, resoneren met Gaia, oude lijnen van Atlantis!
Ontwaak je Innerlijk Ritme, stroom mee met de Magie van de Maan, vraag de folder of kijk op de site.

*Egypte de Sphinx en de Key's of Remembrance:
Het verbinden van de Sphinx energie en de Drie-Eenheid, een mooie reis tijdens Volle Maan en de magische 11-11 Poort!
Tijdens deze reis mogen ook de laatste stukjes voor de workshops 'Key's of Remembrance' samengevoegd worden, toen ik in het bezit kwam van mn mooie krachtige Bronzen Ankh in december vorig jaar, kreeg ik al 'boodschappen door voor deze vorm van Her-Inneren en Ontwaken. De Ankh gaat zoals altijd weer mee op reis en zal op alle plaatsen verbonden worden waar nodig. Ook in Cornwall, Avebury en Avalon is ze aan het werk geweest en heeft heerlijk in de Bronnen mogen baden!


*Sacred Rose Healing, leren werken, verbinden en helen met de Heilige Roos Energie!
Een prachtige serene energie die vanuit de Oudheid doorgegeven wordt voor Intuitie en Helderheid, voor Helen op een diep niveau. Het brengt een vorm van begrip en mededogen, Liefde en zuivere Hartenergie!
De Sacred Rose Healing laat je vormen van energie voelen en waarnemen zodat je op een subtiel level kan functioneren voor jezelf maar ook naar anderen, het opent een deur in intuÔtie en werken op een fijnestoffelijk niveau!
Er zijn 3 levels van Healingtechnieken die vorm worden geven in 3x3 Rose dagen, na ieder level een Rose Healing-Initiatie!

*S'rah 'Whispers of the Goddess
Whispers of the Goddess nodigt je uit mee te reizen op het Pad van de Innerlijke Priesteres, terug naar binnen, naar je eigen Heilige Vrouwelijk Principe! Godin Bewust Zijn met heling, kruiden, olieen, sound, klank, trilling en resonantie! De avond staat in het Licht van Afstemming en Channeling in het Godin Bewust Zijn en zal de energie ontvangen die op dat moment van toepassing is!

*Inwijding in de Elementen met Merlijn!
Inzicht en Inwijding in de Elementen, werken met Aarde-Krachten , Klank, Trilling, Kleur en Kruiden, er wordt gewerkt vanuit het Merlin Bewust Zijn. Merlijn de oude Magier, door de tijden verweven met vele Ziels-Energieen zal ons begeleiden tijdens deze Quest door de Elementen! De Magie waar Aarde en Spirit samenkomen en Een worden met 't Natuurlijk Ritme!
-elementen-windrichtingen-kleuren-chakra's-symbolen-altaren-magie... 4 meetings werken en inzicht met de Elementen,
de 5e brengen we alles tesamen met Spirit in de Initiatie! de 6e brengen we onze energie tijdens een Quest tesamen in de Natuur!

* Godinnen, prachtige collectie beelden, wierookhouders, kettinkjes, kaarsen en olien uit Avalon!
Een schat aan Energie, een blij feestje, Godinnen als Moeder Aarde met het levengevende, het (innerlijk) kind dragende, maar ook met schitterende Pyriet en Amethist buiken, een krachtige Womb!

Spirituele Reizen, Natuuropleidingen, Resoneren met Gaia, Healingpraktijk!

Cora .Back to content | Back to main menu