Avalon reizen Spirit of Avalon


Go to content

De cirkel van Avalon


De Cirkel van Avalon werkt, in eerbied en respect, in samenwerking met Moeder Aarde, de Kosmos en de Sterren naar "de Nieuwe Dageraad".
De Cirkel is open voor een ieder die zich wil ontwikkelen, de natuur in al haar pracht en eenvoud en alle lagen wil respecteren, eerbied voor z'n medemens heeft, ongeacht afkomst, kleur, religie of traditie!
Het eren van de Natuur, de Aarde en alles wat daartussen en boven staat, gaat terug tot in de vroegste tijden. De oorspronkelijke Aardevolkeren leefden in en met de Natuur en waren bewust van de steeds veranderende seizoenen, ze eerden en respecteerden de planeet waarop zij woonden, aanbeden de Sterren vanwaar zij kwamen. Zij waren bewust van de Aarde, als vruchtbaar en voedinggevend geheel, observeerde het Universum en de Sterren, de Maan en
de Kosmische wonderen van het Heelal.

Ieder seizoen draagt haar eigen ritme, haar energetische informatie en transformatie, die niet alleen het land en alle groeiende 'wezens' omarmt, maar ook de mens, als individueel persoon, ieder met zijn/haar eigen ritme.

In Cirkel vieren we de oude Aardetradities, de 8 seizoenen van het oude Jaarwiel
De oude Aarde cyclus bevat verleden en heden, de komende verandering op Aarde, het ontwaken en bewustworden van je spiritualiteit op je 'eigen' zielepad
in samenwerking met de Natuur om ons heen en alles wat daarin besloten ligt,
tegelijkertijd met Gaia, Moeder Aarde, maar ook met je Kosmische verbinding.
We werken met de 8 seizoenen van de Aarde, de zogenoemde 'Keltische festijnen, we leren de verborgen energetische waarde achter de seizoenen.
Door inzicht in het Jaarwiel leren we weer ons ritme herinneren !

We vieren deze gelegenheden in de vorm van een feestelijke gebeurtenis,
voorafgegaan door een Heilige Ceremonie met rituelen, voor onze groei maar ook voor de Aarde, omdat ook zij onze energie en rituelen nodig heeft om weer te kunnen groeien en transformeren, om weer gezond te worden voor ons welzijn, de natuur, maar ook voor alle lagen die nu verborgen zijn, om alle delen en dimensies weer heel te maken. In Eerbied en respect wijden wij ons voor de nieuwe dageraad, zodat we in Harmonie en Vrede kunnen 'groeien'.

Ik groet u in Eerbied en Respect,
mijn naam is Cora , "Priesteres van de Dageraad".Back to content | Back to main menu